Strandängen 7

Särö, Kungsbacka kommun Se på karta

43 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
258 m²
Biarea
258 m²
Tomtarea
2 371 m²
Byggår
1991
Energiklass
D
Driftkostnad
106 200 kr/år

Alldeles intill något av det vackraste som naturen kan erbjuda, nämligen himlens och havets uttryck och variationer, som ger en svårbeskrivlig men lustfylld känsla av frihet man inte lätt blir mätt på, erbjuds nu denna underbara villa med framförvarande strandtomt.

På den svenska västkusten finner ni en egen oas och plats som berikar de flesta sinnen där en personlig favorit är det rika fågellivet i bukten en dimmig och mystisk förmiddag som utspelar sig då vi fotograferar fastigheten. Detta är en plats helt tyst, privat och utan insyn. Nu erbjuder vi denna fantastiska fastighet till den kräsne bostadsspekulanten - detta läge erbjuds sällan marknaden. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva ett eget paradis, samtidigt som all tänkbar service och bekvämlighet finns inom nära räckhåll.

Försäljningen omfattar två fastigheter i denna affär varav den ena en obebyggd strandskyddad tomt och den andra själva bostadsfastigheten. Med en sammanlagd tomtarea om nära 9 000 kvm är detta unikt för området och öppningen och kontakten med havet är helt säkrad framöver.
Huvudfastigheten med en underbar villa om totalt 516 kvm har beteckningen Kba Bukärr 8:1 och strandtomten bredvid har beteckningen Kba Skörvalla 1:7.

Den härliga bostaden karaktäriseras av fantastiska ytor, vackra detaljer och en hemtrevlig känsla. Entréplan erbjuder en rymlig hall/entré, en hiss till nedervåningen, gästtoalett, stort badrum, totalt fem sovrum, allrum med kakelugn, trivsamt och exklusivt kök, mysig matsal och ett vackert vardagsrum med braskamin. Från flertalet rum ser ni havet och årstidernas och vädrets skiftningar blir påtagliga från de stora fönsterpartierna.

På nedre plan finner ni praktiska utrymmen för såväl gäster som tonåringar som vill ha eget utrymme, härlig relaxavdelning, flertalet förrådsutrymmen, tvättstuga och en fantastisk tempererad vinkällare med tillhörande vinrum. Dessutom teknikrum och ett trebilsgarage samt förråd.

I trädgården finns plats för både umgänge, aktiviteter och avkoppling; vacker natur-/trädgårdstomt med såväl gräsmattor som stora stensatta altaner, en väl tilltagen uppvärmd pool och utedusch med både varmt och kallt vatten samt Bang Olufsen sound system för utomhusbruk. Vid boulebanan mot havet samlas gärna vännerna. På baksidan andas historiens vingslag med en klassisk jordkällare och en vacker stenmur. Här finns även ett bra förråd.

Söker ni ett boende utöver det vanliga med en känsla av total frihet?
För mer information samt prisbild, varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Martin Filipsson, 0708-23 82 04, alternativt assisterande mäklare Lisa Stafsing, 0707-96 06 66.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst

Kontakta mäklaren

Martin Filipsson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Mäklare Martin Filipsson, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
+46708238204