Norbyvägen 49

Kåbo, Uppsala Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
228 m²
Biarea
102 m²
Tomtarea
982 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
68 792 kr/år
Antal besök
14 217
Dagar på Hemnet
24

Längs med Norbyvägen erbjuds nu en stor fastighet uppdelad i tre stycken separata lägenheter och källare, optimalt för dig som antingen vill nyttja en av lägenheterna själv och hyra ut de andra, alternativt hyra ut alla enheter.

Entréplan består av två lägenheter var av den ena om fem rum och kök samt en lägenhet med ett rum och kokvrå. Planlösningen i den stora lägenheten erbjuder entré med utgång till uteplats, stort vardagsrum, matsal, kök och tre stycken sovrum. Här finns även badrum med badkar. Den mindre lägenheten har ett allrum, kokvrå och wc.

Planlösningen på övre plan erbjuder en lägenhet om 5 rum och kök, i form av entré med utgång till terrass med ljuvlig utsikt över kungsgärdet, stort vardagsrum, matsal, kök och tre stycken sovrum. Här finns även fräscht badrum med dusch.

I källarplan erbjuds stort garage, wc, tvättstuga med bastu och dusch, samt flera rum att disponera efter önskemål. Fastigheten har även tre stycken separata elmätare.

Som boende på Norbyvägen 49 bor du med en mycket trevlig skyddad tomt på baksidan av huset, med sol i princip hela dagen. På fastigheten finns även ett garage med separat förrådsdel. Här bor du i ett lugnt läge med direkt närhet till Stadsskogens härliga natur, Uppsala centrum och all tänkbar service att önska.

Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB