Västra Storgatan 79

Hallsbergs kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
13 rum
Boarea
200 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 374 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
57 575 kr/år

Med ett centralt läge i Hallsberg finner du Frälsningsarméns före detta byggnad som har genomgått stora ombyggnationer mellan 2018-2021. Om du söker en fastighet med två stora lägenheter och ett entréplan med uthyrningsmöjligheter, då har du hittat rätt!

Entréplan, som tidigare var en öppen kyrksal, är idag ombyggd till sex rymliga rum som kan användas som sovrum eller kontor samt gemensamma utrymmen som t.ex. två badrum med dusch, en tvättstuga, stort allrum med öppen planritning till det gemensamma köket.

På övervåningen når du en lägenhet, med separat ingång, som består av två rum och kök. Från hallen når du matrummet med plats för matgrupp och öppen planlösning mot köket. Badrummet, som byggdes om 2019, har dusch, wc, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är rymligt och har plats för en dubbelsäng eller två enkelsängar.
Vardagsrummet är även det rymligt och har plats för soffgrupp. Via hallen når du en stor vind, utmärkt för förvaring. Lägenheten på övre plan har även en separat elmätare som gör det extra enkelt att hålla koll på elkostnaderna vid uthyrning.

Soutteränplanet har, under 2020-2021, blivit totalrenoverat med ett stort kök med matplats och alla de vitvaror du kan tänkas behöva. Båda sovrummen är rymliga och från det största når du även den rymliga klädkammaren och badrummet med japansk toalett med duschfunktion, handfat med tillhörande kommod, handdukstork, dusch med vikväggar av glas samt spottar med dimmer. I tvättstugan har du, förutom tvättmaskin och torktumlare, även bergvärmepumpen.
Lägenheten på soutteränplanet når du via separat ingång på baksidan mot trädgården som har ett växthus, odlingsbäddar, flera fruktträd och buskar samt ett nytt rymligt förråd.

Här har du chansen att köpa en fastighet där du själv kan bo, samtidigt som du hyr ut entréplan och en av lägenheterna. Hyresintäkten har under det senaste året varit ca 500 000 kronor per år!

Varmt välkommen att höra av er för en privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Marcus Bergdahl

Notar
Mäklare Marcus Bergdahl, Notar
076-180 24 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021