Bryggaregatan 19

Åsele, Åsele Se på karta

180 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
148 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 640 m²
Byggår
1909

Villa med två lägenheter - en trea och en tvåa. Lägenheten på nedre plan har en stor hall, badrum med dusch, wc, tvättställ och en tvättmaskin. Köket har elspis med fyra plattor och fläkt, kyl och frys, diskbänk och arbetsbänk samt inredning med lackerade köksluckor.Under del av köket finns en stensatt potatiskällare.Golvet har en mönstrad plastmatta och väggarna tapetserade. Innanför köket ligger sovrummet som har flera garderober. Vardagsrummet är rymligt och ligger ligger innanför hallen.
Lägenheten på övre plan har ett stort vardagsrum med en braskamin och trägolv. Köket som renoverades 2006 är rymligt med en matplats,ljusa köksluckor ,diskbänk och arbetsbänk, kyl och frys,hällspis med fläkt samt en tvättmaskin. En mönstrad plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Lägenheten har två sovrum med trägolv och tapetserade väggar samt garderober. Från hallen når man ett duschrum och en toalett med wc och tvättställ samt en stor balkong på husets framsida.
I ena hörnet av tomten står en verkstad som inrymmer en lägenhet med två rum och ett mindre kök med en hällspis med fläkt, diskbänk, ljusa köksluckor och en kyl/frys. Innanför köket finns ett badrum med wc, tvättställ och en duschplats och en varmvattenberedare. Vid sidan av badrummet ligger ett mindre sovrum. Här har man också en tvättmaskin.
Till höger om husets ingång ligger en vedbod och ett cykelstall och ett förråd. Bakom vedboden har man gjort en uteplats med tak och en altan med trall.
Trädgården har uppvuxna buskar,bärbuskar och blomsterlister. På tomten finns en flaggstång och ett solur med en staty.
Bredband är indraget.

Läs mer hos mäklaren