Koviken 5

Gamla Grisslehamn, Norrtälje Se på karta

6 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
14 rum
Boarea
250 m²
Tomtarea
3 069 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1953
Driftkostnad
29 023 kr/år
Antal besök
46 344
Dagar på Hemnet
23

Välkommen till denna unika fastighet om 3069 kvm bebyggd med tre rejäla hus om sammanlagt 250 kvm på toppen av ett berg vid Ålands hav med milsvid utsikt över havet, kobbar och skär.

De tre husen har alla ett unikt havsnära läge med strålande havsutsikt och är vinterbonade. Det högra huset om 4 rum och kök är uppfört 1953 och är ca 65 kvm. Här bjuds man på en magisk utsikt högst upp på klippan med stora altanytor åt alla håll. Hela huset är totalrenoverat 2018 i mycket fin stil. Det mittersta huset är byggt 1962 och bjuder på fyra rum och kök fördelat på ca 100 kvm med altan och balkong mot havet, nyrenoverat badrum och genomgående ljusa fräscha ytskikt. Det vänstra huset, timmerstugan, är uppförd 1971 och bjuder på hela 6 rum och kök varav 5 är sovrum på 85 kvm i ett plan. Även här bjuds man på fantastiskt vacker havsutsikt från flera av rummen.

Den stora havsnära tomten ligger högt belägen över havet med fantastisk havsutsikt och bjuder på stora plana gräsytor med fruktträd och prydnadsbuskar som fint och naturligt delar upp tomten kring de tre husen. Från tomten når man enkelt havet vid vackra Koviken ca 200m bort, men det finns även servitut på bad och båtplats på grönområde framför huset samt möjlighet till båtplats i vackra och idylliska fiskehamnen Gamla Grisslehamn.

Gamla Grisslehamn har en lång historia och ett fint skyddat läge mot havet med vackra och skyddade skär. Här kan man njuta av tjärdoften vid bryggorna och de gamla sjöbodarna, bada vid klipporna eller promenera längs Roslagsleden som löper längs kusten. Från huset är det ca 1 km till Sandvikens kamping med vacker sandstrand, camping minigolf och kiosk. Till centralorten Älmsta är det ca 4 km och här finns välsorterad ICA supermarket, apotek, skola, vårdcentral och flera restauranger och affärer. I området finns flera gårdsbutiker där man kan handla lokala delikatesser som fisk, kött, ost och mejeriprodukter.

Välkommen till havet

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje