Kyrkvägen 24

Linneryd, Tingsryd Se på karta

1 650 000 kr

1 850 000 kr -11%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
14 rum
Boarea
400 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
2 725 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
80 244 kr/år

På Kyrkvägen 24 välkomnas vi till ett hemtrevligt och rymligt hus i två plan med källare och en härlig stor tomt, möjligheterna många!

Här erbjuds ett stort boende med tolv sovrum som lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en villa med optimalt läge i charmiga Linneryd. Detta boende har många möjligheter för egen verksamhet, uthyrning och har tidigare används som kurs-, konferens-, och semesterhus. Bygga om till lägenheter?
Nuvarande ägare har hyrt ut huset via Novasol och för den driftige så går det att få in en uppskattad intäkt på ca 280 000 kr/år från Novasols bokningar, ägarna har satsat på att hyra ut studentrum under lågsäsong och till turister under sommartid.

Bottenplan består av hall, wc, isolerad vinterträdgård, restauranglokal, matsal, och vardagsrum som fn är indelade i fler sovrum som varit till uthyrning under främst sommarsäsongen samt för uthyrning till studenter under övriga delar av året.

Ovanvåningen är delad i en privat del med 4 sovrum, badrum och toalett och en gästavdelning med trapphall, 4 sovrum med tvättställ och badrum/toalett.

Källaren består av hall, relaxavdelning med bl.a. stort badkar och kallvattenbasäng, bastu, duschar, tvättstuga, massagerum/förråd, förrådsutrymmen, pannrum och korridor med utgång till trädgården.

Här bor ni med centralt och naturnära läge med närhet till bland annat förskola, skola och badplats. 300 m till bad och fiskesjö ligger precis runt hörnet, mysig mataffär en kort promenad bort och vacker natur med fina promenadstråk och cykelvägar. Många lockas av kommunens fina läge, härifrån har du cirka fyra mil till Växjö, Ronneby och Karlshamn. Detta är en fastighet med perfekt läge i hjärtat av Linneryd.

Välkomna att boka tid för visning - vid frågor kontakta fastighetsmäklare Johan Florå!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö