Östra Lindomevägen 25

Kållered, Mölndal Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
184 m²
Tomtarea
1 330 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
15 319 kr/år

Välkomna till en mycket väl underhållen bostad i Lindome om 184 kvm boyta och 1330 kvm tomt. Denna ståtliga familjevilla uppförd 1946 har flera originaldetaljer bevarade. Stor och praktfullt prunkande trädgård belägen på en trevlig gata med ett högt, privat och insynsskyddat läge. Huset erbjuder uteplatser i alla väderstreck. Allt ifrån en stor altan och balkong till inglasat uterum. Utegrillen som har tak som skydd kan lätt nyttjas året runt.
På entréplan finner vi en rymlig hall, badrum med dusch och en gillestuga med öppen spis som står centralt placerad. Här finns vackra blyinfattade fönster bevarade. Från hallen nås en stor helkaklad tvättstuga, denna med dusch, vinkällare och hobbyrum för den händige.
Övre plan erbjuder fyra bra sovrum, ett med access till balkongen där man sitter härligt i lä och tar en kopp kaffe i solen. Vardagsrummet är ljust och den öppna spisen med kassett sprider ljuvlig värme när kylan gör sig påmind. Köket som är från 2015 är mycket hemtrevligt och matplatsen är generös. Här sitter man flera familjer tillsammans. Från köket når man det inglasade uterummet som vidare leder ut till trädgården. Två av husets sovrum ligger i anslutning till köket. I dag har en vägg tagits ner som lätt sätts upp igen eller så används rummet som det är. På detta plan finns en toalett med förberett för dusch.
Välkommen på visning inom kort!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mölndal