Dalhemsvägen 6

Helsingborg Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
199 m²
Tomtarea
787 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
36 000 kr/år
Antal besök
4 720
Dagar på Hemnet
23

Nu har vi äran att förmedla denna charmiga enplansvilla med öppna och ljusa ytor som bidrar till en härlig vardag! Välkomna till Dalhemsvägen 6!

Vi möts av en rymlig och trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter till att hänga av sig samt ett badrum direkt till höger! Till vänster om hallen finner vi ett stort taget till kvadraten vardagsrum och matplats som är direkt anslutet till hemmets hjärta köket som erbjuder goda arbetsytor och plats för matlagning för hela familjen. Varför inte kliva ut till bakgården direkt från köket och njuta av kvällsmaten ute på altanen?

Till höger från hallen finner vi två sovrum i fil, mitt emot ett badrum och ytterligare ett sovrum. Vidare längst hallen kliver vi in i en generös tvättstuga med härliga förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Genom tvättstugan finner vi andra delen av huset med ett trevligt hobbyrum, ett sovrum och ett härligt vardagsrum som är anslutet till ett badrum.

På Dalhemsvägen 6 bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik, vårdcentral, bussförbindelser, tågstation och enkelt att ta sig in till Helsingborg eller ut på E6:an. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt!

Välkomna att kontakta Marcus Johansson!

Läs mer hos mäklaren
Nyvå Fastighetsförmedling AB