Nyproduktion

Fjätursvägen 4

Väsjön, Sollentuna Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Avgift
995 kr/mån
Nyproduktion

BRF Olympen - Studiohusen

Bostadsrättsföreningen Olympen startar nu försäljningen av Studiohusen – föreningens sista etapp. När föreningen står helt färdig 2021 kommer den ha 30 medlemmar varav tio stycken är de eftertraktade Studiohusen. Totalt är 25 av lägenheterna i föreningen sålda. Området Södersätra i Väsjön har på ett par års tid utvecklats till ett fantastiskt bostadsområde som inom de närmaste 12 månaderna kommer vara i stort sett helt färdigutvecklat. Du kommer då bo mellan Väsjön, badsjön Fjäturen, Väsjöbacken samtidigt som Du enkelt kan gå till Edsbergs Sportfält som står inför en stor upprustning och utveckling. Att bo i Väsjön kommer att kännas som att ha möjligheten till lite semester – varje dag.

Vi har valt att bygga våra Studiohus med samma kvalité som vi byggt våra parhus. Det innebär att de skall vara kvalité i den som syns men även kvalité i det som inte syns. Tack vare den väl tilltagna ytan kommer nu samtliga Studiohus ha diskmaskin. Självklart kommer de ha en bänkskiva i köket som är av marmor. Det är naturligtvis klinker och kakel i badrummet och trestavig ekparkett på golven, som är slipbar, så att Du om fem år kan fräscha upp golvet om det skulle behövas. Vill du sedan göra ditt hem ännu mysigare finns en braskamin som ett lyxigt tillval för 25 000 kronor.

Dessa Studiohus har en egen uteplats med en färdigutrullad gräsmatta när Du flyttar in. Uteplatsen är byggd med Organowood – ett miljövänligt träslag som åldras långsamt och med värdighet. Den spikas inte på normalt vis utan skruvas med den nya tekniken från sidan så att det inte finns några spik- eller skruvhuvuden som riskerar att sticka upp.

Att kunna köpa ett Studiohus och få sina cirka 40 kvm golvyta, uteplats, gräsplätt, eget förråd och egen parkeringsplats – känns fantastiskt. Allt detta i en miljö där närheten till naturen och idrottsaktiviteter inte kan vara bättre. Dessutom med en garanterat mycket låg månadsavgift under 2021 och 2022.

Varmt välkommen,
Brf Olympen

https://www.lansfast.se/nyproduktion/stockholm/sollentuna/sollentuna/hemmings-vag---fjatursvagen/cmnyprod4tcbjmm7el5radur/

Tillträde 2021, komplett kök inklusive diskmaskin, helkaklade badrum, förråd och parkering med motorvärmare och förberett för elbils laddare.

Tillval:
- Braskamin (25 000 kr)

Arkitektens ord

När jag kom till platsen för första etappen av Brf Olympen, slogs jag omedelbart av de kvaliteter som låg öppna att ta vara på. En öppen yta, precis intill naturmarken i norr med sjöglimt ned mot Fjäturen i öster. De olika hustyperna har fördelats så att alla får med sig kvaliteter in i sina lägenheter. Studiohusen har placerats på sina tomter utifrån kvaliteter på respektive plats – vyn mot naturmarken, en uteplats med sjöglimt, fönsterpartier mot söder.

Studiohusen har utvändiga förråd som hjälper till att avlasta yta från husen. Husen har en kompakt planlösning, men rymmer ändå de funktioner som behövs för ett hem. Plats finns för matberedning, matplats, sittgrupp och wc/dusch med tvätt. Ett sovloft med plats för dubbelsäng nås via en lofttrappa. Rumshöjden blir mer än 3 meter som mest, vilket ger en härlig rymd. Ett större fönsterparti tar in omgivningen och utanför byggs ett rejält trädäck.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna