Fiskarvägen 2

Burträsk, Skellefteå Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
200 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
1 054 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
48 650 kr/år
Antal besök
4 019
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkomna till denna otroligt rymliga och väl omskötta villa på populära Fredriksberg, med fint läge på hörntomt och med dubbla garage är detta ett hem som du bara inte får missa!

Entréplanet nås antingen via huvudentrén eller groventré med passage mot köket, utöver kök och tvättstuga finns också tre sovrum av generösa mått samt ett vardagsrum som skapar en mycket trevlig social yta att umgås på. Badrum och klädkammare finns också på detta våningsplan! Köket är maskinellt utrustat med alla bekvämligheter som du möjligtvis kan behöva, stommar och ytskikt är av äldre modell.

En trappa upp möts du av en fantastisk sällskapsmiljö där både soffgrupp och ordentlig matsalsmöbel får plats, om du uppskattar trivsamma middagar med nära och kära så är detta verkligen något du måste se på plats! Här skapas en atmosfär utöver det vanliga, från denna väl tilltagna sal nås också husets balkong, denna belägen i syd-ost skänker många soltimmar till den som så önskar. Lilltoa med WC och handfat finns att tillgå i anslutning till sällskapsrummet, denna är av äldre men fullt funktionell karaktär!
På det övre planet finns ett sovrum av mycket generösa mått, underhållna ytskikt och genomgående god standard gör det möjligt för en köpare att njuta av detta våningsplan direkt i samband med inflytt.

Källarplanet ger oerhört mycket förvaringsmöjligheter, resväskor, träningskläder, slalomskidor och diverse annat som kan tänkas behöva en förvaringsplats.

Med anledning av Covid-19 kommer vi att göra allt för att trygga dig och din omgivning.
Vi jobbar aktivt med digitala visningar - kontakta oss för ytterligare information!

Vidare finns alltid möjlighet att komma på bokad visning som sker genom anmälan.
Vi jobbar med bokade tider och det är viktigt att dessa tider respekteras!
Önskar du privat visning är du varmt välkommen att kontakta oss så ordnar vi det.

Ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.