Osbacksvägen 11

Björnö, Norrtälje kommun Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
81 m²
Tomtarea
908 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
17 550 kr/år

Drömmer du om ett nytt hus? Nu har du chansen att köpa en nybyggd Smålandsvilla med ett unikt läge och möjlighet till inflytt under hösten 2022.
Huset är inrett på nedervåningen med 2 rum och kök om cirka 81 kvadratmeter och levereras med oinredd övervåning. När behovet kommer, inreder du övervåningen och kan därmed nästan dubbla boytan till 7 rum och kök och 163 kvm. Hur bra är inte det…?

På den fina och öppna tomten i populära Björnö ligger ett alldeles nybyggt hus från SmålandsVillan i modellen "Villa Markaryd". Huset är inrett på nedervåningen med 2 rum och kök om cirka 81 kvadratmeter och levereras med oinredd övervåning.

Ett stort 2-plans hus i litet format. Här kan du umgås över rumsgränserna. Står du i köket räcker det med att vrida på huvudet för att se vad som försiggår i både vardagsrummet och ute på altanen. I husets andra del hittar du badrummet, klädvården med egen ingång och det stora sovrummet. Bardisken som binder samman kök, entré och vardagsrum ger en stor umgängesyta där barnen kan vara i närheten för eventuell hjälp vid läxläsning, du får en överblick från köket och en naturlig plats att servera välkomstsnacks på när gästerna kommer. När behovet kommer, inreder du övervåningen och kan därmed nästan dubbla boytan till 7 rum och kök och 163 kvm. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås.
Inflyttning: hösten 2022

Du kommer in i huset till en trevlig hall med en öppen planlösning in mot vardagsrummet och det intilliggande köket. Hallen har bra med utrymme för skor och ytterkläder och här finns också trappan mot övervåningen, som man under tiden den är obyggd, kan använda som en bra sittplats eller en hyllvariant. Vidare in kommer man till köket som har en skön bardel vilket gör att man kan umgås över rumsgränserna på ett naturligt sätt. Det generösa köket är utrustat med en bra maskinpark som har ett modernt utseende med till exempel rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och med LED-belysning under överskåpen. Köket har en Svanmärkt köksstomme och fräscha grå luckor, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, kyl, frys, dämpade lådor och mjukstängande luckor. I taket finns sju spotlights installerade.

Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats. Här är det gott om utrymme för att bjuda in vänner och familj till mysiga middagar. Till sovrummet kommer man genom hallen och här finns plats för en stor härlig dubbelsäng, läsplats vid fönstren och kanske till och med en byrå. Sovrummet är utrustat med en trevlig garderobsvägg där man får plats med många grejer. Från hallen finns också ingång till det rymliga badrummet som är inrett med kakel och klinker med komfortvärme (värmeslingor) i golvet. Här ingår även vikväggar av glas till duschen och ett tvättställ med vit kommod inunder, handdukstork och badrumsskåp. Badrummet har fyra stycken spotlights i taket. Huset har också ett klädvårdsrum, alltså grovkök/tvättstuga, med egen ingång vilket är perfekt för hundar och smutsiga ungar.

Huset har en ljus och öppen känsla med en genomgående vacker vitpigmenterad ekparkett från Kährs och stora fönsterytor mot natur och skog. Finplanerad tomt med matjord och sådd gräsmatta samt grusade gångar och ett isolerat garage med automatisk dörr och utebelysning. Altan om ca 40 kvadratmeter utanför vardagsrummet och visst är fiber för multimedia indraget.

I natursköna Björnö finns något för alla och hela området har och ger en känsla av ordning och reda på torpet då det är planlagt och byggt efter dagens behov som vi vanliga människor har i livet. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp i Kvisthamraviken som till fartfylld skidåkning i intilliggande Kvisthamrabacken. Det är viktigt att både barn och vuxna trivs - inte bara i sitt nya hem, utan i omgivningarna där de bor. Till Norrtäljes mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712