Kommande

Allhelgonavägen 3

Centralt Öster, Nyköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
167 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
39 389 kr/år
Kommande

- HISTORISKT HUS FRÅN 1700-TALET - CENTRALT - ENDAST 12 800 kWh/år -

Unik möjlighet att förvärva denna friliggande villa anno 1700-talet, belägen i ett populärt och klassiskt område! Detta uppskattas vara ett av Nyköpings äldsta och mest centrala hus som sannolikt var en av få hus som delvis klarade sig från den stora branden 1719. Detta hus är både spännande att betrakta från utsidan och att utforska inifrån. Bostaden har många originaldetaljer bevarade samt en takhöjd på 2,90 vilket ger en rymlig, ljus och luftig känsla.

Entréplan består av sociala ytor i form av en charmig isolerad glasveranda, hall med en mindre WC, kök med en liten tvättstuga samt vardagsrum där du även finner den fullt fungerande kakelugnen. På övre plan finner du ett mycket trevligt sovrum med kakelugn, badrum, samt mindre hall med möjlighet till förvaring i form av klädkammare och kattvind. På fastigheten finns även en mysig innergård samt vebod/förråd.

Här bor du med bästa tänkbara läge med bland annat vackra Allhelgonakyrkan som granne och endast ett stenkast till Storgatan/centrum samt den fina Nyköpingsån.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nyköping

Kontakta mäklaren

Albin Ivarsson Hamberg

Fastighetsbyrån Nyköping
Mäklare Albin Ivarsson Hamberg, Fastighetsbyrån Nyköping
072-222 75 85

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas