Dommevägen 234-0

Domme, Trelleborg Karta & restider

1 995 000 kr
VillaVilla

Mitt ute i det vackra skånska åkerlandskapet ligger denna tilltalande och synnerligen smakfullt renoverade bostad. Här erbjuds ett hem i ett plan med loft och därtill ett växthus och ett förråd.
Bostaden välkomnar med en öppen och ljus planlösning. Entré med klinkergolv i terrakotta, vita väggar och en trappa till loftet. I anslutning till entrén nås köket som erbjuder stora ytor för matlagning och umgänge. Köket har vita luckor och svarta bänkskivor med vitvaror i rostfritt och delvis svart kulör. På golven ligger ett vackert skeppsgolv och taket är öppet upp i nock vilket skapar en enormt rymd och ett vackert ljus.
Köket leder oss vidare in i vardagsrummet där sällskapet och familj samlas kring en vacker kamin ifrån Contura. Intill vardagsrummet ligger ett helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och en torktumlare.
Det övre planet av detta hus utgörs av ett loft som inrymmer en avdelning för kläder och förvaring och en del som utgörs av sovrum.
Exteriört öppnar sig en synnerligen vacker trädgård med en mängd olika uteplatser för umgänge eller vila. Vi har är ett växthus i glas och tegelgolv för odling eller att avnjuta en lugn stund med nära och kära. Vidare finns på tomten ett förråd om ca 14 kvm att använda som det är eller att göra om till gästbostad. I anslutning till detta finns ett trädäck. Vidare nås på tomten ett vedförråd om ca 7 kvm.
Fastigheten har under det senaste året genomgått en förvandling till en bostad för den som söker en privat sfär mitt ute i det vackra skånska landskapet.
På några kilometers avstånd ligger Tegelberga golfklubb och närmsta byarna är Ugglarp och Fru Alstad. Det är ca fyra kilometer till Svedala i norrgående riktning, 10 km till Trelleborg och 15 km till Malmö.
Välkommen till detta pittoreska boende i en enormt vacker natur på den skånska landsbygden.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Tomtarea
407 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
23 500 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Dommevägen 234-0 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Driftkostnad
23 500 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 728
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 47 dagar sedan, den 11 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips