Bondegatan 6

Hedemora Se på karta

1 190 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
817 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
31 252 kr/år

Detta lilla hus 60+30 kvm har mycket som är värt att lyfta fram. Här erbjuds ett hemtrevligt renoverat kök från 2014. I hallen som är en tillbyggd del omsluts du av en inbjudande känsla. Ljust kaklat dusch och WC, renoverat 2010. Balkongen bjuder på härlig utsikt och en glimt av vatten bara att njuta av solen hela dagen när den visar sig. I källaren finns utrymmen för den händige att bygga en spaavdelning eller en vinkällare. Ett fint renoverat boende med ett sovrum passande ett par eller den lilla familjen. Huset har ett utmärkt läge med närhet till de centrala delarna av Hedemora. Luftvärmepump. Det finns fiber.

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och ligger centralt i en befolkningstät region i södra Dalarna. Riksväg 70 passerar Hedemora och är en pulsåder för trafiken mellan Mälardalen och Dalarna. Hedemora erbjuder ett rikt kulturliv och närhet till naturen. För ytterligare information om Hedemora kommun se deras utmärkta hemsida www.hedemora.se .

För en aktiv fritid så ligger den populära skidanläggningen Romme Alpin på ett avstånd om 40 minuter. Romme Alpin erbjuder 19 kilometer pist och toppmoderna 6-stolsliftar för varierad skidåkning.Se www.rommealpin.se. Det finns flera golfbanor i närområdet. Avesta och Säter erbjuder mycket fina 18-hålsbanor. Hedemora med sin trevliga 9-hålsbana är mycket bra alternativ, inget krångel med att boka tider, aldrig kö, spela när du vill och har tid.
Borlänge når man på c:a en halvtimme med bil och till Falun tar du dig på c:a 45 minuter. Hedemora ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm. En bilresa från Stockholm till Hedemora tar c:a 2 timmar. Väl utbyggd tågtrafik Stockholms Central-Hedemora 1,50 H. Arlanda-Hedemora 1,30 H.

Läs mer hos mäklaren
Pelle Lundberg Fastighetsmäklare AB