Kårsta 525

Kårsta, Örebro kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
84 m²
Tomtarea
2 477 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
28 937 kr/år

Varmt välkommen till ett lugnt och trivsamt sjönära läge längst in på Möllevägen . Här bor du lantligt i ett expansivt område med närheten till sjön Lången, Kårsta golfbana, centrala Örebro samt mycket fina omgivningarna inpå knuten. Huset ligger på en stor fin tomt med insynsskyddad baksida och sjönära läge. Stor härlig altan med jacuzzi där du kan njuta av sol och varmt bad samt umgås med vänner.
Boendet erbjuder en mycket tilltalande öppen, ljus och fin planlösning. Större hall med bra förvaring, fullutrustat kök och stort vardagsrum i vinkel med braskamin för värme och mys. Från vardagsrummet kommer du ut till den stor fina altanen i etage, där ena delen är under tak. Stort sovrum med bra förvaring. Helkaklat badrum/tvätt med fönster för ljus och vädring.

Övriga byggnader är ett dubbelgarage byggt 2016 där det finns plats för att inreda en gästdel i framkant av garaget eller använda utrymmet som verkstad. Garaget har nya portar från -18. Inredd gäststuga samt förrådsbyggnad.

Här bor du i ett energisnålt hus som renoverades och byggdes ut 2011 och där de flesta vitvaror är bytta 2020 - 21. Fiber installerades 2019, Nytt elskåp - 21. Ny hydrofor -21. VVB -20. Nytt teknikrum för Vatten -22.

Busshållplats/skolbuss vid infarten till Mölllevägen. Gångavstånd till bad vid Lången.

Varmt välkomna att anmäla ditt intresse! Leif Lindell

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Örebro

Kontakta mäklaren

Leif Lindell

Mäklarringen Örebro
Mäklare Leif Lindell, Mäklarringen Örebro
070-777 11 40