Tredje gatan 8

Lundåkrahamnen, Landskrona kommun Se på karta

745 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Tomtarea
100 m²
Driftkostnad
10 259 kr/år
Arrende
2 756 kr/år

Välkommen till Lundåkrahamnen och detta fritidshus på Tredje gatan. Till huset hör en båtplats och det finns utrymmen för vinteruppläggning av båt i hamnområdet. Mellan husraderna och de tre gatorna i området finns stora gemensamma gräsytor som skapar öppenhet och fina vyer mot hamnen och båtlivet där.

Huset är renoverat med ny fasad i vitmålad träpanel, nya fönster och dörrar, nytt tak och ett nyinstallerat kök. Från trädgårdssidan går man rakt in i det stora ljusa vardagsrummet med parkettgolv och öppen planlösning med köket som är inrett i vitt. Köket har nya maskiner (ugn, induktionshäll, mikrougn, fläkt och kyl). De stora fönstren ger fin utsikt mot hamnen och den vitmålade träpanelen på väggar och tak ger detta fritidshus en fräsch, ljus och välkomnande atmosfär. Sovrummet har plats för stor dubbelsäng och här finns ett praktiskt placerat handfat. Dagens utrymme för kemtoalett kan i framtiden nyttjas för toalett och dusch. Beslut finns att installera avlopp till hela stugområdet.

Till stugan hör en trädgårdstomt med gräs och trädäck (byggt 2015). Tomten är arrenderad av Lundåkrahamnens ekonomiska förening.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Kontakta mäklaren

Cecilia Grahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
Mäklare Cecilia Grahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
0707-93 85 70