Skatan 162

Njurunda, Sundsvall Se på karta

5 575 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 759 m²
Driftkostnad
24 000 kr/år

Nu har du chansen att förvärva en helt unik fastighet med ett av dom bästa lägen man kan tänka sig. Skärgårdsboende med direkt havsläge i Skatans fiskeläge, Njurunda. Här kan man njuta av vågarnas brus, vattnet som glittrar och vacker utsikt över havet och himlens skiftande färger. Att vakna upp till ett morgon dopp och sen avnjuta en kopp kaffe på soldäck är livskvalité. Här infinner sig själavården som balsam för själen alla årstider. Vintertid kan man sätta på sig långfärdsskridskor och glida fram över isen eller pimpla och själv ordna dagens middag. Här är skyddat läge i viken och plats för flertal båtar, och då även segelbåt. Sjöboden är bevarad i äldre charm och har båtlänning och ett härligt soldäck. Invändigt finns fyra sovkabysser, spegeldörrar och trägolv. Separat brygga .

Huvudbyggnad med högt läge inrymmer 2 rok. Invändigt finns kök, vardagsrum med öppenspis. Övreplan har sovrum med utgång till balkong med njutbar utsikt över Skatanviken. Badrum med dusch, bubbelbadkar och granit på väggar och golv. Fiber, kopplingsknuten ligger vid tomtgräns.
Viss frikraft finns på fastigheten.Tomten är samtaxerad och är på totalt 1 759 kvm.

I Skatans fiskeläge finns gästhamn med fin hamnstuga, skärgårdsboende, restaurang och rökeri. Restaurangen har gott renommé och i rökeriet kan man handla rökta räkor, rökt lax och andra delikatesser. Sommar tid är Skatan ett mycket populärt utflyktsmål som nås med antingen båt eller bil. För båtälskare finns 5 stycken Skärgårdskrogar inom nära håll. Från Sundsvall är det ca 3 mil.

Varmt välkommen till detta älskande paradis. Visning sker enligt överenskommelse.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall