Kungsladugården Stensätter 3

Odlaren, Eskilstuna Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
1 175 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
27 218 kr/år
Antal besök
1 842
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till Kungsladugården Stensätter 3. Här erbjuds ett renoverat torp med troligt ursprung från 1800-talet. Nyrenoverat 2019 i smakfull stil med lantligt kök, fina sällskapsytor både inne och ute samt ett fräscht badrum. Dessutom finns ett praktsikt loft för bra förvaring eller med möjlighet att inreda för en extra sovplats. Friköpt tomt om 1175 kvm med fina plana gräsytor som lockar till spring, lek och umgänge. Uteplatser där det alltid är lätt att hitta ett värmande solläge eller en plats i svalkande skugga. Grusad uppfart med plats för 2 bilar.

Entré via det rymliga altandäcket som ligger i utmärkt solläge i syd/väst. Liten hall med praktisk förvaring i platsbyggd sittbänk och en klädkammare. Ett kliv över tröskeln och det rymliga vardagsrummet möter upp med en härlig rymd och smakfulla färgval. Skön takhöjd med öppet till nock med takbjälkarna bevarade. Stämningsfulla spotlights i det vitmålade taket och mycket fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Värmande och mysigt med braskamin som en naturlig mittpunkt. Modernt kök i lantlig stil med fina arbetsytor, förvaring och moderna vitvaror. Utrymme för matplats för 3-4 personer. Sovrum med ljusa ytskikt och plats för dubbelsäng (180 cm). Fräscht och ljust badrum med dusch, wc och tvättmaskin.

Mycket trevligt område med en avkopplande lantlig känsla men ändå med kort avstånd till Eskilstunas centrala delar. Kort bilavstånd eller cykelbana hela vägen till centrum. I området finns fina promenad- och cykelvägar samt ett belyst motionsspår. Närhet till matbutik, apotek och gym. Stora möjligheter för den som vill bygga om-, till- eller nybyggnad då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område med anslutet kommunalt vatten & avlopp.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 20
  jun
  Sön 20 jun kl. 13:30–14:00
  Max 2 personer per sällskap. Bokning krävs via Eskilsfast.se
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 18:15–18:45
  Max 2 personer per sällskap. Bokning krävs via Eskilsfast.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.