Nyproduktion

Sörfjärden Festplatsen 11

Sörfjärden, Nordanstigs kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
329 m²
Byggår
2019-2022
Driftkostnad
19 300 kr/år
Nyproduktion

Av 20 fastigheter på Sörfjärdens festplats, gamla dansbanan finns nu endast en kvar, den är nu utbyggt med både enskilt sovrum och gäststuga. Här har skapats en gemensam semesteridyll. Likt ett tärningskast har de mindre fastigheterna fått sina placeringar och färgsättningen har skett med stor omsorg och tanke på design av området. I Klubbhuset får Ni 1/20 dels ägande. Anslutningsavgifter för VA och el är betalda och ingår i priset. Fiber har dragits in med stor förmån för de boende och kostar endast 4000 kr i inkopplingsavgift och 495 kr i startavgift. Till stugköpet ingår två spelrätter i tre långa år tillsammans med utbildning. Gångavstånd till Norrlands längsta sandstrand, tennisbanor, 18-håls golfbana där det ingår utbildning och sen spel i två år efter bestämt startdatum. Här får ni chansen att ta del av den härliga natur som bara Sörfjärden kan bjuda på. Ni är välkomna att ringa ansvarig mäklare för bokning av visning!

Redan år 1882 bildades platsen som Gnarps första godtemplarloge. 1954 ombildades området till Gnarpbadens festplats dansbana. En av Hälsinglands populäraste dansbana.. På platsen byggdes en arrestlokal för nykterhetens ordning.
Vad många fina minnen denna plats har skapat.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall

Kontakt

Emeli Gradin

Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
Mäklare Emeli Gradin, Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
+46702274076

Visningstider

  • 25
    aug
    Tor 25 aug kl. 16:30–17:15
    Ni är välkomna att anmäla intresse för visningen via visningsformuläret eller telefon, sms och mail till ansvarig mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.