Tulkavägen 119

Tulka, Norrtälje kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Tomtarea
1 481 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
17 424 kr/år

Välkommen till Tulkavägen 119 och detta sjönära boende med tillgång till brygga och båtplats. Huset ca 46 kvm fördelar sig på fint vardagsrum med öppen spis och härlig utsikt över Edeboviken, kök med vedspis och även här erbjuds en fin utsikt. Ett sovrum samt toalett. Garage under huset med goda förvaringsmöjligheter, här det förberett för dusch. Altan på framsidan som erbjuder sol större delen av dagen och fin solnedgång.
Lättskött tomt med insynsskyddat läge som består av gräsytor, planteringar och även naturtomt. Här finns en lada som erbjuder god förvaring. Närhet till skog och natur.

Närmaste större tätort är Hallstavik, dit tar du dig på ca 7 minuter med bil. Hallstavik erbjuder flera mataffärer, bank, systembolag, restauranger, apotek, vårdcentral etc. Här finns också förskolor, grundskola samt gymnasium. Hallstavik som område har många olika aktiviteter att erbjuda som ridskola med ridhus och ridbanor, speedway, natur, biograf, golf, idrott och mycket annat. I Hallstavik finns ett nytt badhus och utomhusbad, skate- och aktivitetspark med utegym.
Ett trevligt utflyktsmål är Grisslehamn som ligger ca 20 minuter bort med bil. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar. Till Grisslehamn tar du antingen den egna båten eller bilen. Från huset är det 250 m till busshållplats.
I området finns många olika aktiviteter att roa sig med. Upptäck Roslagens unika natur längs Roslagsleden. Vintertid när isarna ligger spegelblanka är en långfärdsskridskotur till ytterskärgården en oslagbar upplevelse.
Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

William Rodriguez

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare William Rodriguez, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
0736225579