Lyckerisvägen 34A

Brunnby Bräcke, Höganäs Se på karta

8 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
390 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
1 902 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
45 911 kr/år
Antal besök
3 812
Dagar på Hemnet
5

I hjärtat av Kullabygden med gångavstånd till Krapperups Gods, Kockenhus och mäktiga Kullaberg. Några hundra meters promenad västerut finner du en fin cykelväg till Mölle samt Lerhamn/Nyhamnsläge med dess fina badstränder/hamnar och vidare söderut mot Höganäs m.m.
Lugnt och fridfullt beläget, granne med får och vingårdar samt Krapperups bördiga jordar. En kort cykeltur bort finner du populära Holy smoke, Nyhamnsläge med dess fina ICA-butik, tandläkare, skola samt förskola, gatukök m.m.
Underbar utsikt över det unika landskapet med Kullaberg/Öresund och danska kustremsan.
Detta kulturarv är nu flera bostäder fördelat på 4 olika våningar, inredningsbar gårdshus, växthus, f.d motorrum som lätt kan förvandla till verkstad eller vinkällare m.m.
Ett boende som verkligen avviker från de övriga. Inkomsterna från de flera våningarna hjälper med god kraft till den totala ekonomin.
Här är det verkligen öppna landskap som gäller för livsnjutaren.

En del av det nya framgångsrika koncept som numera gjort Kullabygden/Höganäs populärt är att man tagit tillvara på industrilokaler som fått behålla sin rustika charm med nya rörelser som Magasin36/ Saluhallen, Blå hallen, Garage Bar och Holy Smoke.

Bräcke Kvarn också industrifastighet byggdes 1945 som motordriven spannmålskvarn för att ersätta den vinddrivna kvarnen som tidigare det året brunnit ner. Den har nu inretts varsamt och gjorts om till privatbostäder.

Kvarnbyggnaden på ca 198 kvm med 6 rum och i tre plan med vacker utsikt i alla väderstreck.
I magasinet finns en bostad om 4 r.o.k. på 116 kvm i två plan.
Därutöver en 2:a på 69 kvm med en fin inredningsbar ovanvåning. Efter inredning skulle den bli 55 kvm och då kan den totala ytan utökas till ca 124 kvm.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Rickard Länsberg

Länsbergs
042-330809

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.