Ackebo 1

Ålberga, Nyköping Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
1 318 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
23 754 kr/år

Välkommen till Ackebo 1 och denna enplansvilla med källare. Vackert beläget på höjden med en rogivande vidsträckt utsikt i ett mindre villaområde intill kila Kyrka. Till huset hör en välskött trädgårdstomt om 1318 kvm med planteringar, växthus och fruktträd. Entréplanet erbjuder en entréhall med förvaringsmöjligheter. Badrum med kakel och klinker, ett trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt en mysig öppen spis. Fint kök med matplats samt två bra sovrum med garderober. Källarplanet
om 74 kvm och erbjuder mängder av möjligheter. Här finns ett allrum, förråd, pannrum med vedförvaring, Tvättstuga, klädkammare, duschrum samt ett bra rum som kan användas som sovrum, kontor eller gym om man så önskar.

Lugnt och harmoniskt villaområde vid Kila Kyrka mellan Nyköping och Norrköping. Närhet till ridanläggning vid Ålberga Gård. I Ålberga ca 3 km bort finns skola med integrerat dagis och fritids, en idrottsanläggning, fotbollsplaner, gymnastiksal och mycket mer. Matvarubutik finns ca 10 min bort i Jönåker och i Stavsjö finns Circel K som har kvällsöppet. Den nära landsbygden består av både Kålmårdenskogar och öppna odlingslandskap med alltifrån badsjöar till hästanläggningar och vacker kulturbebyggelse. I Ålberga finns även en skidbacke.
Är du bilburen så är det ett perfekt pendlingsläge då det är nära till E4an med snabb kommunikation både åt söder och norr. Ca 30 km till Nyköping, 35 km till Norrköping och 130 km till Stockholm. Finns även bussförbindelser till Nyköping.

Välkommen på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping