Mo Kroken 512

Åmål, Åmåls kommun Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
108 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
2 025 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
17 500 kr/år

Denna charmiga villa är belägen i ett naturskönt område ca 10 minuter med bil utanför Åmål med affärer, restauranger och skolor. Med en yta på 108 kvadratmeter och en planlösning fördelad på en våning samt loft, erbjuder denna villa ett lättsamt och behagligt boende.
Villan har en entré som leder till vardagsrummet. Detta rum bjuder på generöst med ljus och har stora fönster som ramar in utsikten över omgivningarna.

Den här villan erbjuder tre rum, vilket ger gott om utrymme för familj och gäster. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och skåp, vilket hjälper till att hålla ordning och skapa en avslappnad atmosfär.
Husets loft kan användas som ett extra sovrum, en arbetsplats eller en mysig avskildhet för avkoppling. Loftsutrymmet erbjuder flexibilitet och kan anpassas efter individuella behov.

Denna villa har två altaner som har en idealisk solläge för hela dagen. Den ena altanen ligger i anslutning till vardagsrummet. Den andra altanen vid är vid ingången och erbjuder en fantastisk plats att koppla av och njuta av eftermiddagssolen.

Det finns dessutom en bro som är byggd för att koppla ihop den stora tomten som är hela 2025 kvadrat meter. Detta för att man bekvämt ska kunna ha tillgång till hela tomten direkt från villan.

Omgivningarna runt villan är präglade av natursköna landskap och grönska. Här finns gott om utrymme för att njuta av utomhusaktiviteter, promenader och avkoppling i naturen.

Möjlighet till att ta över lösöret finns.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åmål

Kontakta mäklaren

Kristoffer Mellberg

Svensk Fastighetsförmedling Åmål
Mäklare Kristoffer Mellberg, Svensk Fastighetsförmedling Åmål
+46739866863