Grangatan 3

Ekeby, Bjuvs kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
1 230 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
9 591 kr/år

Mindre hus i renoveringsbehov med byggår 1927, beläget i charmiga Östervärn, Ekeby, stor och uppvuxen trädgårdstomt med äppel; plommon; och körsbärsträd, tomten är en av de största (1.230 kvm) i området!

I bostaden finner vi i entréplan en nättare hall med tillhörande förråd och badrum. Från hallen når du till matplatsen och det ljusa vardagsrummet tack vare fönster i två väderstreck. Ifrån matplatsen är ingången till det mindre köket.
På ovanvåningen finns ett rymligt sovrum med fönster samt tillhörande garderober & wc. Finns även möjlighet att använda delar av ovanvåning som kontorsrum.
Kommunalt vatten året om och kommunalt avlopp i bostaden!

I Ekeby finns mataffär, bank, möbelaffär och bussförbindelse till Helsingborg. Valleberga förskola och Ekeby skola tar hand om de yngre. Säljaren har ej nyttjat bostaden som permanentbostad.

Varmt välkomna att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Carl Westrell, på 0722-32 02 02 eller [email protected]

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Carl Westrell

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Carl Westrell, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46722320202