Aratorpsvägen 39

Fritsla, Marks kommun Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Tomtarea
1 262 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
36 136 kr/år

Välkomna till Aratorpsvägen 39. Det här är ett hus för dig som söker en bostad lite utöver det vanliga. Här finns potential och hög trivselfaktor, trädgård med plats för odling och ett uthus med snickarbod och jordkällare- det här kan bli ditt nya hem!
Huset rymmer på första våning ett stort kök med bra skåpsförvaring, kontorsutrymme intill köket, vardagsrum och badrum. En trappa upp finns ett allrum/sovrum och sovrum. Idag finns det en stolshiss installerad mellan första och andra våning och har man som köpare intresse av att ha den kvar så går den att köpa av säljaren.
Möjligt att hålla driftkostnaderna låga med kökspannan som är kopplad ut på vattenburet system till elementen. I trädgården finns ett litet växthus och gott om plats för odling, och till sommaren plockar ni äpplen, vinbär, rabarber och krusbär.
Fritsla är det gemytliga samhället med nära till allt. Från huset har ni gångavstånd till mataffär, utomhusbassäng, förskola, skola F-9, busshållplats och tåg mot Borås. Jobbar du utanför orten så når du Borås med bil på ca 20 min och Göteborg på knappt en timme. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakta mäklaren

Karin Nydén

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Karin Nydén, Fastighetsbyrån Kinna
070-2761257