Norra Lillängsvägen 65

Gävle Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
1 153 m²
Driftkostnad
26 564 kr/år

Välkommen till ett nybyggt boende i lantlig miljö - huset präglas av ljus, lugn och tystnad - här går pulsen snabbt ner i viloläge. En härlig energigivande retreat om 3 rum för bekymmerslöst fritids- eller permanentboende i soligt läge. Här är det många år tills målarpensel och verktyg för renovering behövs !

Huset disponeras med allrum & kök i öppen planlösning med ryggåstak, master bedroom med ryggåstak och klädkammare, sovrum 2 samt badrum, tvättstuga/förråd och entréhall. Inbjudande terass med många fina soltimmar.

Huset är uppfört 2018/19 med en tilltalande exteriör av kraftig fjällpanel, spröjsade stora fönster samt ett robust svart plåttak. Bygglov är beviljat för gäststuga, carport samt kamin.

I Hedesunda är det nära till bad & fiske i Dalälven - och typ 3 km på cykel till både bad & kalas på Sandsnäs Camping. Och såklart erbjuds löpspår & skidspår samt närhet till Gästrikeleden.

Bra närhet till storstad - ca 1 timme till Uppsala och 2 timmar till centrala Stockholm. Endast 100 meter till bussförbindelse med cirka 40 minuter till Valbo & Gävle.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Gävle

Kontakta mäklaren

Mikael K. Andersson

Mäklarhuset Gävle
0730783028