Gustavslundsvägen 114

Gustavslund, Helsingborg Se på karta

2 895 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
157 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
27 216 kr/år

Varmt välkommen till Gustavslundsvägen 114 och ett mycket välplanerat radhus i ett plan på gavel med helt privat skyddad atriumgård att njuta av, din egen oas med medelhavskänsla. Den mycket genomtänkta och välplanerade planlösningen är verkligen i en klass för sig. Ett riktigt trevligt kök, renoverat 2014, med en härlig matplats som rymmer många och fönster ut mot den egna innergården. Ett lättmöblerat vardagsrum med dörr ut till innergården/altanen som fungerar som ett extra vardagsrum under sommarhalvåret. Huset har en mer öppen planlösning än originalet. I huset finns möjlighet att göra upp till tre sovrum med gott om förvaring. Badrummet är renoverat under 2018. Dessutom finns en tvättstuga/grovkök och en klädkammare för extra förvaring.
Huset som är i vinkel har en underbar och helt privat innergård/altan med trädäck och infälld belysning samt ett 14 kvadratmeter stort uterum. Hela bostaden har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren och runt hörnet har du områdets all grönska.

Bekvämt och lättskött och bara att flytta rakt in!

Detta är ett boende som passar de flesta. I området finns mataffär, gym, vårdcentral, kommunikationer, kommunala och privata förskolor i närheten. Här bor du i ett omtyckt område nära både Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark och samtidigt endast 12 min med buss från Helsingborgs citykärna. För dig som pendlar kommer du snabbt ut på motorvägen med bil och Ramlösa station ligger på gång och cykelavstånd.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City