Bangatan 2

Hallsberg Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
1 330 m²
Byggår
1944
Driftkostnad
28 932 kr/år
Antal besök
3 238
Dagar på Hemnet
28

Varmt välkommen till Bangatan 2!

Här bjuds du på en fin tegelvilla i ett insynsskyddat hörnläge!

Köket, med plats för en mindre matgrupp, har du gott om utrymme i köksluckorna. Vardagsrummet har en naturlig sällskapsyta med plats för soffa intill den första, av två fungerande kaminer i bostaden. Vidare kommer du till matrummet med plats för en större matgrupp och även utgång till uterummet. Uterummet kan även göras om till ytterligare ett sovrum om man önskar och är lite händig.
Bostaden har två sovrum, varav ett har plats för dubbelsäng.

I källaren har du en gillerstuga med plats för soffa och tv-mys för hela familjen. Hobbyrummet är stort och rymligt och med plats för dubbelsäng eller kanske ett pingisbord. Du når även bostadens garage via hobbyrummet. Utöver detta så finns ett duschrum med dusch och badkar, en matkällare och förråd samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och även ytterligare en kamin.

Trädgården är stor och lummig med flera fruktträd och buskar så som fläder, hallon, körsbär, krusbär och röda- och svarta vinbär. Den stora, stenbelagda, uteplatsen i trädgården ger plast för hela familjen att umgås ända in på småtimmarna.
Det finns även en vedbod och trädgårdsbod för alla dina trädgårdsredskap.

Enbilsgarage samt uppfart med plats för flera bilar.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019