Nyproduktion

Länsmannavägen

Härslöv, Landskrona kommun Se på karta

2 445 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 037 kr/mån
Antal besök
1 710
Nyproduktion

På härligt lugnt läge i Härslöv finner vi detta välplanerade enplanshus på 100 kvm. Här välkomnas vi av en inbjudande entré med ljusa utblickar rakt mot den stora trädgården. I anslutning härtill finner vi det välutrustade köket med luckor i vitt samt bänkskiva i mörka toner, de rostfria vitvarorna ger en modern touch till uttrycket. Vardagsrummet och matplatsen finner vi i öppet samband, vilket ger flexibilitet i möbleringen och inbjuder till umgänge med familj och vänner, härifrån når vi också uteplatsen och den väl tilltagna trädgården som sträcker sig runt hela huset. Här är lätt att njuta av ljumma sommarkvällar.
Två bra sovrum, med möjlighet att välja fler, detta hus kan inrymma både 2, 3 och 4 sovrum, du väljer! I anslutning till master bedroom finner du dessutom ett rymligt badrum med dusch och tvättmöjligheter, väldigt lyxigt och väldigt praktiskt. Ytterligare en mindre toalett med duschmöjligheter förenklar om ni är flera i familjen.
Bilen ställer du bekvämt i den tillhörande carporten och trädgårdsattiraljer har du i det intilliggande förrådet. Ett ytterst välplanerat hus som rymmer allt man behöver och med därtill!

Läs mer om bostaden

Kontakt

Jenny Hylén

Våningen & Villan Nyproduktion
Mäklare Jenny Hylén, Våningen & Villan Nyproduktion
+46739624295