Brf.Hemfjällsbyn V18,48,49.H23B

Hemfjällsbyn - Högfjället - SÄLEN, Malung Se på karta

45 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
2 m²

Brf. Hemfjällsbyn V18,48,49.H23B. Här har du direkt närhet till fina längdskidspår och ski-in/ski-out. Nu har det blivit ännu smidigare och bekvämare att bo i Hemfjällsbyn med den nya släpliften som tar dig till Högfjället och till Lindvallen. Dessa stugor har alltid varit mycket populära på grund av sitt läge och med närhet till både alpint och längdåkning.
Transportlift/gångavstånd ca 500 m till Högfjällshotellet med stort utbud av restauranger, (after-ski), shopping, aktiviteter och andra nöjen.

Fjällstuga med 4+2 bäddar, allrum/kök med kyl/ frysfack, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare.
Storstuga med bäddsoffa om två bäddar, braskamin, kabel-tv, radio.
I det första sovrummet finns en dubbelsäng, i det andra en våningssäng med två bäddar. Storstuga med bäddsoffa för 2 personer, kabel-TV, eldstad. Köksavdelning med spis/ugn, kyl, frys, brödrost, kaffebryggare, mikro, radio. Dusch/WC, torkskåp. Låsbar skidbod. Altan i söderläge. ABSOLUT RÖKFRITT.
Hemfjällsbyn består av 27 fjällstugor. Byn är varsamt inplacerad i den ömtåliga fjällnaturen mellan Östra Kalven, Storfjället och Köarskärsfjället, och nära Högfjällshotellet, Gammelgården, Sälens Fjällkyrka. Fjällnaturen omger dig när du stiger ut på farstukvisten.

Här finns de orörda vidderna norrut mot Östfjället och söderut mot Storfjällsgraven. Kungsleden utgår från detta område.

Stugorna är byggda i timmer och färgsatta så att de smälter in i den omgivande fjällterrängen.
Ski in/ski out släplift går utanför till Högfjället och om man önskar kan man fortsätta till Lindvallen med släpliften.
Byn ligger ungefär 500 m från Högfjällshotellet samt granne med HC (Högfjällscenter) i nära anslutning till fjällvägen Sälen-Rörbäcksnäs.

Stugorna är byggda så att samtliga boende har altan och nära till transportliftar till Högfjället och Lindvallen.

Här finns Sälens bästa längdskidåkning med väl pistade spår på bekvämt avstånd.

Gångavstånd till Högfjällshotellet med restauranger och andra nöjen, ICA livsmedelsaffär, Sälens Fjällkyrka, Gammelgården.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM