Nyproduktion

Olovs Hage 16

Kållekärr, Tjörn Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Tomtarea
754 m²
Nyproduktion

Drömmer du om ett nytt hus med garage i barnvänligt område? Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett nytt hus mitt på Tjörn med närhet till hav och natur! Hit flyttar många barnfamiljer för den vackra naturen med närhet till skola och barnomsorg och det bekväma avståndet till Göteborg. Här byggs nu en representativ & elegant villa med flera inredningsmöjligheter.

Olovs Hage i Kållekärr ligger vackert inbäddat mellan ängar och skogspartier och med njutbara strövområden alldeles runt knuten. Alla hus i kvarteret är byggda i trä med fasader av liggande panel i en vacker knäckt vit nyans och med tak av röda betongpannor. En elegant utformning som passar väl in i naturen och den omgivande miljön.

Villaområdet har även ett gemensamt litet hus utrustat med kök och gott om plats för umgänge. I denna byggnad finns även en bastu, så här finns fina möjligheter till trivselaktiviteter. Perfekt vid tillställningar med släkt och vänner eller barnens egna födelsedagskalas.

Här finns uppfört ett 1,5 plans hus på 88,8 kvm med oinredd vind som kan inredas till en välplanerad boyta på totalt 156,8 kvm. På entréplanet finns kök, matplats och vardagsrum, som skapar den självklara platsen för familjens gemenskap. På entréplan finns även 2 sovrum, eller om man vill ett större vardagsrum, dessutom badrum och tvättstuga. En trappa upp har ni en oinredd våning, där det finns möjlighet att skapa en mer privat avdelningen av huset, med ytterligare tre sovrum, allrum och badrum. Det kommer att vara förberett för el, vatten & avlopp, golvvärme, ventilation samt trapp upp till ovanvåningen.

Du köper tomten och tecknar ett entreprenadavtal med Hällingsjö Hus som färdigställer huset

Vad gäller närhet till salta bad, båtar och makrill, når man detta med en bil eller cykeltur från huset. Härifrån når man några av öns finaste badplatser, så som viken Gunneby kile/Gunneby badplats och populära Röra Strand. En kort biltur bort ligger även Tjörns Golfklubb och restaurang.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse, ring för bokning av visning!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tjörn