Bäckvägen 5

Ludvika - Harnäs, Smedjebacken Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Biarea
109 m²
Tomtarea
1 129 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1951
Driftkostnad
33 818 kr/år

Välkommen till Bäckvägen 5 och denna trivsamma 1½ plansvilla med källare om 83+109 kvm med solig och öppen tomt på strax över 1 100 kvm som sträcker sig runt huset. Här ges nu möjligheten att förvärva en lättskött villa med låga driftkostnader genom bergvärme. Perfekt för er som ställer höga krav på bekvämt villaägande i lugnt och barnvänligt område!

Denna villa erbjuder en välplanerad och tilltalande planlösning där entréplan inrymmer kök, vardagsrum med öppen spis med insats samt utgång till stor takad veranda. Två rymliga sovrum och renoverat badrum. I källaren finns gott om plats för hobbyverksamhet, garage med plats för en bil, förråd och tvättstuga. Från hallen på entréplan finns trapp upp till vinden som kan inredas till ett mindre allrum alternativt barn/ungdomsrum. Huset står på en fin och öppen trädgårdstomt på strax över 1 100 kvm som sträcker sig runt huset. Här finns en carport som med enklare medel kan göras om till ett rymligt garage.

Harnäs är ett omtyckt och populärt område som delvis hör till Smedjebackens kommun och ligger 2 km från Ludvikas centrum och 1 mil från Smedjebacken. Här finns bland annat Harnäs förskola som ligger längst upp vid en återvändsgata alldeles intill elljusspåret. Förskolan har närhet till skog och natur och barnen kan vintertid både åka skidor och skridskor vid Harnäs IF, som är byns idrottsförening och verkar för en aktiv fritid och försöker skapa goda förutsättningar för spontanidrott.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika