Forsbyvägen 2

Malungsfors, Malung-Sälens kommun Se på karta

800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 325 m²
Byggår
1917
Driftkostnad
43 462 kr/år

Välkommen till Malungsfors!
Endast 10 km från Malung finner man denna villa om 107 kvm med adress Forsbyvägen 2. Huset är fördelat på två plan, bottenvåningen omfattar ett större allrum med matplats samt kök och på övre planet finns det två sovrum och en sovalkov. I byggnaden finns det även två badrum, ett på varje plan. Huset uppvärms genom direkt el, luftvärmepump och en braskamin med värmekanaler till sovrummen på övervåningen.
Interiören blev totalrenoverad 2017 med nya golv, väggar och innertak liksom nya vatten/avlopp- och elledningar och även badrums- och köksutrustningar är från 2017.
Huset välkomnas av en takad veranda i sydvästläget, på tomten finns det även en trädäck med takad grillplats. Till fastigheten hör även en förrådsbyggnad och en jordkällare.
I denna försäljning ingår även den angränsade fastigheten Östra Fors 3:9 som är bebyggd med en byggnad om ca 60 kvm fördelad på ett garage (idag används som förråd) och en gäststuga omfattande ett kök, badrum och ett sovrum.
Fastigheterna är kopplade till kommunalt V/A.

Fastigheten är belägen i Malungsfors, ca 1 mil nordost om Malung och ca 5 mil söder om Sälen liksom 30 min bilresa från Kläppen.
I närheten finns det livsmedelsbutik, Malungsfors skola, förskola och en fotbollsplan. Fastigheten ligger även i ett promenadavstånd till älven.

En virtuell visning till fastigheten återfinner Ni genom att klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan och länken "virtuell visning" på vår hemsida! Mer information om objektet finns att läsa i försäljningsprospektet i pdf under ”Dokument ”.

Visning efter ö.k.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Mats Sandbäck

Sandbäcks Affärsbyrå AB
Mäklare Mats Sandbäck, Sandbäcks Affärsbyrå AB
0280-13235