Björkholmsgatan 17

Norrhult, Uppvidinge Se på karta

980 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
861 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
31 733 kr/år
Antal besök
3 026
Dagar på Hemnet
30

Varmt välkommen till Björkholmsgatan 17 i den trivsamma byn Norrhult. Här erbjuder vi nu en nyrenoverad enplansvilla med källare i ett bra området. Bostaden är uppförd år 1970 och erbjuder ett välplanerat boende med en boarea om 80 kvm samt en biarea om 78 kvm fördelat på 3 rok på entréplan och en bra källare som erbjuder fler möjliga rum, gillestuga/allrum, matkällare, wc, tvättstuga, pannrum och hobbyrum. Uppvärmning genom bergvärme genererar låg driftkostnad. Tomten om 861 kvm erbjuder bland annat vinbärsbuskar, krusbärsbuske och rabarber. Nuvarande ägare har även satt dit nya 3 glas-fönster, målat fasad samt uppdaerat med nya ytterdörrar och en ny uteplats.

Bostaden har ett perfekt barnvänlig läge, lugnt men ändå med mycket inom gångavstånd tex finns det skola, förskola, mataffär, föreningslokaler, busshållplats med täta förbindelser med Växjö/Vetlanda och badplatser.

Klavreström/Norrhult ligger vackert vid Norrsjön och Änghultasjön. Det gamla brukssamhället är numera en modern ort där invånarna njuter av närheten till den fina naturen. I Klavreström/Norrhult finns bland annat bibliotek, Folkets Hus med biograf, bruksmuseum, boulebana, elljusspår, fotbollsplaner, badplatser, gymnastiksal, styrketräningshall, tennisbanor, tennishall, vandringsled, fiske, naturreservat samt ett varierat och rikt föreningsliv.
Flera stall och ridskolor finns i närområdet. Ja, även paddelbanor skall anläggas.

För den som vill spela golf finns en niohålsbana samt driving range på Uppvidinge Golfklubb, vackert belägen med utsikt över ekhagar och Änghultasjön. Det finns även distriktssköterska, veterinär, trygghetboende, vandrarhem, bensinstation, bilverkstad, frisörer, fräsch ICA - livsmedelsbutik (ATG-, post- och apoteksombud), café, pizzeria/krog, matställen och taxi.

Med andra ord - en perfekt villa för den mindre familjen som uppskattar ett inflyttningsklart boende.

Varmt välkommen på visning! Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åseda

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.