Tuveryd 16

Ölmstad, Jönköping Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
1 979 m²
Byggår
1952
Energiklass
B
Driftkostnad
19 598 kr/år
Antal besök
4 658
Dagar på Hemnet
18

Bland kullar och skog med närhet till stan finns detta stilfulla, charmiga hus för den mindre familjen. Tomten är generös med sina 1979 kvm. Under de senaste åren har huset genomgått flertalet renoveringar. Bergvärme, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, hundgård, utsikt över nejden är bara några av husets fördelar. Den stora altanen blir husets förlängda del där det finns gott om plats för både sittgrupp och loungemöbler.
Huset har genomgående vitmålade trägolv som blir en fin kontrast mot de stilrena tonerna i grått. De två sovrummen, badrummet samt vardagsrummet och köket finns på entréplanet.
Källarplanet är idag oinrett men har en fullt utrustad, nyrenoverad tvättstuga och flera utrymmen för förvaring. Från ett förvaringsrum finns en direkt utgång till trädgården. Alldeles intill tvättstugan finns ett generöst hobbyrum. Perfekt för den kreativa.
Läget mellan Jönköping och Gränna är idealiskt för dig som vill ha ett lantligt boende med smidigt pendlingsavstånd. Närheten till skog och natur är oslagbar.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.