Vikenvägen 41

Solvik, Eskilstuna Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
1 297 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
25 800 kr/år
Antal besök
9 674
Dagar på Hemnet
15

Mycket välvårdad villa med toppenläge i populära Solvik! Med högt läge nära Mälaren och med utsikt över Väsbyviken finner vi denna villa om 62 kvm + ca 18 kvm sovloft. Dessutom finns 3 isolerade stugor med indragen el. Mycket trevligt åretruntboende eller lyxigt fritidsboende. Delvis kuperad tomt (friköpt om 1297 kvm) med fina sociala ytor på flera uteplatser samt uppvärmd pool i ett högt skyddat läge.

Entré via en grusad uppfart med utrymme för flera bilar samt en carport. Bra förvaring i separat friggebod och vedbod. Runt hörnet öppnar vyn mot Väsbyviken upp sig och bostaden tillsammans med de 3 vinterbonade gäststugorna bildar en fin gårdskaraktär.
Boningshuset bjuder på fina sociala ytor i en öppen planlösning mellan ett nytt kök och vardagsrum, två moderna badrum och 2 sovrum varav det ena på loftet.

Solvik är ett populärt område som präglas av sitt Mälarnära läge och blandningen mellan stora och små villor samt fritidshus. Badplatser finns i närheten och båtlivet lockar med kort avstånd till den egna båtplatsen via en föreningsägd brygga. Endast ca 15 min med bil till Eskilstunas centrala delar. Kort avstånd till Torshälla med allehanda service och fina områden bla i gamla delen med Rådhustorget och kullerstensgatorna. Närhet till Folkesta köpcentrum med välsorterad matbutik och affärer.

Varmt välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling