Oscarsgatan - tomt B

Tomelilla Se på karta

2 825 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
494 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
16 700 kr/år
Nyproduktion 

I Tomelilla och på Karlsborgsområdet planerar Seniorvillor att uppföra tre parhus. Ett parhus är redan sålt och under uppförande. Området sjuder av byggaktivitet! Välkommen på tomtvisning!

En Seniorvilla ger ett praktiskt boende med hög seniorstandard där allt finns på ett plan och passar även utmärkt den lilla familjen. Husen är tillgänglighetsanpassade utan trappor och vi bygger miljövänligt utan plaster och med mycket låga driftskostnader.

Detta tillsammans med friköpt tomt och med en lagom stor och lättskött trädgård. Husen är sammanbyggda garage mot garage. Bostaden omfattar 90 kvm boyta som fördelar sig på en anpassad och genomtänkt planlösning med stora ljusinsläpp och öppna och lättmöblerade ytor. Två sovrum där det ena är lite större än det andra. Modernt kök och badrum med alla bekvämligheter. Det inglasade uterummet på ca. 13 kvm, är inte inräknat i boytan, förlänger utesäsongen även när det är lite svalare utetemperatur. Garaget har plats för en bil och därutöver finns ett kombinerat teknikrum/förrådsdel. Utanför blir det en asfalterad uppfart med möjlighet för bilparkering.

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med totalentreprenör.

Pris för tomt ca. 400 000 kr inkl. anslutningsavgifter (VA, el och Fiber). Pris för nyckelfärdig del i parhus 2 350 000 kr enligt standardutförande.
Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de tillval köparen gör.

Extra markkostnader tillkommer med 75 000 kr/tomt för utjämning av nivåskillnader och uppsättning av L-stöd.

Notera att de bilder som visas är exempel. Den fakta som presenteras avseende byggnaden gäller för Villa Jan från Seniorvillor.

Beräknad inflyttning är preliminärt 10 månader efter tecknat avtal.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn