Kommande

Skogstorp 19

Tungelsta, Haninge kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59 m²
Tomtarea
2 640 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
11 291 kr/år
Kommande

Välkommen till detta fritidshus som är optimalt för fritidsbruk och även har fina förutsättningar för att göra om till ett permanent boende.

Det första som möter dig i huset är en liten och inbjudande hall med hatthylla och garderober. Längre in finns ett rymligt och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och braskamin, följt av ett ljust och trevligt kök med plats för middagsbordet. Badrummet är stort med toalett, duschkabin, handfat, kommod och fönster för ljusinsläpp och vädring.

Huset står på en stor, lummig och rogivande naturtomt med många soltimmar och stora gräsytor. Här finns även en enkel och trevlig gäststuga med egen altan och plats för två bäddar samt ett litet och praktiskt förråd med bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap. Utöver det har huset en mysig och trevlig altan med trätrall, tak och plats för matbord och stolar.

Bostaden ligger i ett lugnt, otrafikerat och trevligt villaområde med ett cykelavstånd till bussar, mataffär, restauranger, förskolor/skolor, fotbollsplaner samt nybyggd tågstation som tar dig till Stockholm C och Nynäshamn. Varmt välkomna att trivas.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge

Kontakta mäklaren

Tove Hörnblad

Bjurfors Haninge
Mäklare Tove Hörnblad, Bjurfors Haninge
070-898 26 74

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.