Solbergaslingan 27

Tynningö, Vaxholms kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
4 703 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
42 360 kr/år

Välkommen till Tynningö - en av Stockholms mest eftertraktade öar! Om du letar efter en drömhem med fantastiskt läge, så har vi precis vad du söker.

Mitt på Tynningö, på en stor kuperad tomt, står detta charmiga 3 rok-hus och väntar på sin nya ägare. Med sin vackra trädgård och storslagna utsikt ut över det gröna, är detta hus en oas av lugn och ro mitt i den livliga staden.

Huset är smakfullt renoverat och har en modern och öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren ger huset en underbar naturlig belysning och tillåter dig att njuta av den vackra omgivningen från varje hörn av hemmet.

Den stora kuperade tomten är en av de bästa karaktärerna på denna fastighet. Med mycket utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling, kommer du att ha en plats att koppla av efter en lång dag på jobbet eller för att umgås med familj och vänner under helgerna.

Tynningö är en av de mest populära platserna att bo på i Stockholm, och med goda kommunikationer till city och närheten till naturen, är det inte svårt att förstå varför. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv, såsom att promenera, cykla och paddla, samtidigt som det finns gott om kulturella aktiviteter, restauranger och affärer.

Om du söker en fridfull tillvaro i Stockholms vackra skärgård, så är detta huset för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka själv vad detta hem har att erbjuda!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Alexandra Björk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Alexandra Björk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
072-079 08 19

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.