Skagen Ljunghem 1

Undenäs-Skaganäs, Karlsborg Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
950 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
7 013 kr/år
Antal besök
5 731
Dagar på Hemnet
7

Här i Skagen ringlar sig landsvägen fram genom den vackra naturen och de röda husen ligger på rad, som smultron på ett strå. Och nu är ett av de charmiga torpen äntligen till salu!

Ljunghem 1 är som en dröm om svensk sommar. Rött med vita knutar och en underbar farstukvist, och alltihop inbäddat i ljuvlig grönska. Med cykel eller till fots utforskar du enkelt omgivningarna i din egen takt. Det är mindre än en kilometer till Unden, där det finns flera olika badställen att välja mellan. Och när hösten kommer fylls skogen runt Ljunghem 1 av bär och svamp.

Utvändigt är torpet i ett mycket gott skick, med nytt tak, nymålad fasad och nymålade dörrar och fönster. Invändigt har torpet moderniserats med varsam hand, och historien finns bevarad i massiva trägolv, pärlspont på väggarna, vackra spegeldörrar och den obligatoriska vedspisen i köket. Även uthusen är i trevligt skick, med en nybyggd bastu bakom en av de grönmålade dörrarna.

Här är du långt bort från buller och bilköer, men geografiskt är du bara drygt tio minuter från Undenäs, med mataffär och tankstation, när förråden behöver fyllas på. Det är ungefär tre mil till Karlsborg, och lite närmare än så till Töreboda, där tåget mellan Stockholm och Göteborg går.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner Tibro/Hjo/Karlsborg

Visningstider

  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 14:00–15:40
    Välj klockslag och boka tid via vår hemsida. Vi ber er att inte komma fler än 2 personer/sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.