Södernäsvägen 17

Värmdö kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Tomtarea
1 960 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
34 002 kr/år

Hjärtligt välkommen till denna underbara pärla med sjöglimt. Ett fritt och insynsskyddat läge med en stor och lättskött tomt riktad mot allmänning i sydväst läge. En idyll för alla årstider med komfortabel inramning. Fastigheten är taxerad som fritidshus men bostadshuset har permanentstandard och används som permanentboende.

Den härliga känslan av ljus och rymd som återfinns på insidan av huset med ett entréplan med genomgående venylklickgolv och en härlig murad öppen spis i vardagsrummet, utgång mot det generöst tilltagna trädäcket med det härliga utespat. Ett välutrustat kök med gott om plats för att arbeta och sitta med naturen i blickfånget utanför fönstret. Här finns också sovrum med gott om förvaring och ett tvättrum.

På undervåningen finner vi det stora badrummet med både bad och dusch. Generösa ytor intill tvättstuga med rejäla förvaringsmöjligheter. Det stora sovrummet har stor mysfaktor med öppen spis, självfallet är det genomgående golvvärme även i badrummet.

Efter en kort promenad ner för vägen kommer man till områdets badplats och båtbryggor invid Torsbyfjärden. Här finns både en långgrund sandstrand för de minsta och klippbad. Här finns också lekplats, fotbollsplan och grillplats.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Alexandra Björkgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Alexandra Björkgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
072-079 08 19

Visningstider

  • 24
    okt
    Sön 24 okt kl. 11:00–12:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.