Ruddammsvägen 31

Åkersberga, Österåker Karta & restider

4 100 000 kr
VillaVilla

Enplansvilla byggd 2003 i gammal stil med en otrolig hörntomt som gränsar till allmänning! När NCC byggde detta område fick arkitekten pris. Bostaden erbjuder en öppen planlösning, generösa umgängesytor och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns också tre bra sovrum, fräscht kök och matplats med utsikt mot den omgivande "bullerbyn". Allrum där ytterligare ett sovrum kan skapas och matrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen och tomten som gränsar till skogen. Naturens skafferi bjuder här på hallon, blåbär, vinbär, äpplen, smultron och en och annan kantarell. Ansluten till fibernät.

Bostaden ligger med ett lantligt läge fast ändå centralt. På promenadavstånd från fastigheten finns buss till Stockholm och mot Åkersberga. Väl i Åkersberga finns Roslagsbanan som med tåg tar dig till Östra station inne vid KTH.

Denna delen av Åkersberga är en väldigt spännande del som kommunen har stora planer för, bla kommer en ny busshållplats att byggas rakt genom skogen från fastigheten. Det planeras även för ett väldigt stort köpcentrum i Rosenkälla som ligger i denna del av skärgårdskommunen Österåker.

I Åkersberga centrum bjuds man på ett rikt utbud av butiker, service- och kulturinrättningar. Teater, biograf, bibliotek, museer, gallerier, restauranger, simhall, sporthall, ishall, sjukhus och gymnasieskola är några exempel. Gallerian i Åkersberga är nyligen tillbyggd och utökad med många nya butiker, restauranger, caféer och en modern träningsanläggning.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
110 m²
Tomtarea
881 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
37 224 kr/år
Byggår
2003
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ruddammsvägen 31 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 100 000 kr
Driftkostnad
37 224 kr/år

Statistik

3 658
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 6 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips