Högalundsvägen 17

Alvesta Öster, Alvesta kommun Se på karta

2 485 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
495 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Energiklass
F
Driftkostnad
37 783 kr/år

Varmt välkommen till Högalundsvägen 17 på öster i Alvesta! Här möts man av en 1-plansvilla med hall, tre sovrum, renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, gäst-wc, ett stilrent renoverat kök med god arbetsyta samt plats för matbord. Rymligt vardagsrum som bjuder in till umgänge med plats för både soffgrupp och matplats. Från anslutande vardagsrum når man utgång till det trevliga inglasade uterummet som blir som ett extra rum under vår och sommar. Sist men inte minst finns även en praktisk groventré och tvättstuga. Nytt yttertak 2006 och ny luftvärmepump 2016 och nytt inglasat uterum 2017.
Här på Högalundsvägen 17 bor man i ett lugnt läge med en lättskött trädgård med härlig kvällssol om baksidan där barnen kan springa fritt. Ett praktiskt boende perfekt för dig som uppskattar att ha allt samlat på ett plan.

Här på östra delen av Alvesta bor ni med gångavstånd till förskola, skola, natur, el-ljusspår och sjö! Cykelavstånd till centrumhandel och god kommunikation både med buss, tåg och bil. För dig som arbetspendlar exempelvis till Växjö når man snabbt ut på väg 25 tack vare den nya vägen genom området.

Varmt välkomna att anmäla er till visning! Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Alvesta
+46766322900

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.