Anders Paulsens allé 3

Arlöv, Burlöv Karta & restider

3 595 000 kr
VillaVilla

Ett boende i två plan med inredd källare i samspel med 50-talets rena linjer samt bra rymd på idylliskt insynsskyddad tomt omgiven av massor av klorofyllgrön växtlighet.

Boendet erbjuder närhet till grönskan i den egna trädgården och samtidigt som du har nära till Arlövs utbud av service, skolor och dagis. Välkommen att slå dig till ro i en trevlig och lugn miljö med stadens mångfald runt knuten. Pendlaren erbjuds idealiska allmänna kommunikationer och utfarten till Ringvägen som leder dig vidare ut i Sverige och mot bron till Danmark. Arlöv är en del av tätorten Malmö och centralort i Burlövs kommun i Skåne län. Arlöv började växa som industriort från 1869 och orten utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden. Industrin som fick samhället att växa i storlek i slutet av 1800-talet var framförallt sockerbruket, vars lokaler fortfarande dominerar centrala Arlöv. Samhället delas i två hälfter av Södra stambanan och har en pågatåg station (kallad Burlöv) i norra delen av orten. Nära denna ligger det stora köpcentret Burlöv Center med massor av utbud såsom mataffärer, restauranger m.m. Framtiden för Arlöv är mycket ljus och massor av saker ligger planerade för kommunens utveckling. För ditt intresse läs vidare på https://burlov.se om kommunens framtid

På Anders Paulsens Allé, bor ni ett stenkast från Malmö stad med dess rika utbud och nöjen. För er som arbetar i Lund tar bilresan endast 15 minuter och gör läget optimalt om ni önskar att bo i en lugn och barnvänlig miljö som andas landet utan att bekosta närheten till storstadspulsen. Ni får dessutom närhet till både förskola och skolor. Ett perfekt boende för dig som vill bo lugnt men ändå nära till allt.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
100 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
826 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
1958
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Anders Paulsens allé 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 595 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 609
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 18 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips