Trastvägen 7

Barkarby, Järfälla kommun Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
65 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
923 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
24 642 kr/år
Antal besök
3 252
Dagar på Hemnet
15

Charmig villa med plan och barnvänlig trädgårdstomt i eftertraktade Barkarby.

Huset
Tegelvilla byggd 1947 som längtar efter någon som vill modernisera huset och göra till sitt drömhem. På entréplan finns hall, vardagsrum med parkett och utgång till balkong i sydväst, två rejäla sovrum, kök med matplats och ett nyrenoverat badrum 2019 med kaklade väggar samt klinkergolv med vattenburen golvvärme. Vindsuppgång med stort golvat förråd. I källarplanet finns ett extra sovrum, förråd, matkällare, pannrum och garage. Ny tegelfasad ca 1975, även fönsterbleck i koppar. Nytt yttertak 2006 med papp och betongtegel. Ny IVT-bergvärmepump med borrhål 140m installerades 2016. Fiber finns installerad 2012. Huset har senast blivit moderniserat under 60/70/80 - talet och har moderniseringsbehov. Takhöjden är 2,6m vilket ger en rymlig känsla. Källarvåningens ytskikt är idag föråldrade (senast ca 60-tal ) och behöver förnyas, dock har källarvåningen stor utvecklingspotential såsom tex ytterligare bostadsrum i nuvarande garage och även möjlighet till ytterligare toalett/dusch/bad eller kanske en spa-del. Invändig totalyta är ca 70 + 70 kvm vilket inkluderar tex trapphus/skorstensstock.

Tomten
Fin och uppvuxen trädgårdstomt med totalt 8 st fruktträd, med bland annat Victoriaplommon. 5st olika äppelträd med bland annat Transparent blanche, gravensteiner samt vildapelträd. Tre sidor av tomten är ingärdad med staket och det finns en generös grusad infart med plats för flertalet bilar. Balkongen vetter mod sydväst och har många soltimmar. Under balkongen finns ett enkelt kallförråd. På framsidan finns en stenlagd uteplats med morgon-och förmiddagssol. Enl gällande detaljplan går huset att bygga ut till 25% av tomtarealen. Tomten bakom styckades av ca 2015 och såldes till närmaste granne och ägs idag av grannen (ej till salu). Infarten till den avstyckade tomten är inritad på granntomten och kommer ej att påverka Trastvägen 7.

Området:
Trastvägen är en av de få gatorna i området som har väldigt lite trafik, och är således perfekt för den som vill ha ett lugnt boende. Inom nära avstånd har du det mesta som kan behövas för en välfungerande vardag. Över gatan finns både skola och förskola. I området Ormbacka några minuter från bostaden finns fina promenadstråk och löpspår. Inom gångavstånd finns även Tennishall och gym. Det är endast ett behagligt avstånd om 1km till Barkarby station där pendeltåget går som tar dig till Stockholm C på 15 minuter. 2026 är även tunnelbanan beräknad att börja rulla.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Järfälla

Kontakta mäklaren

Michaela Holmgren

Svenska Mäklarhuset Järfälla
Mäklare Michaela Holmgren, Svenska Mäklarhuset Järfälla
0704700100

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.