Lilla Beddinge kyrkväg 209

Beddingestrand, Trelleborgs kommun Se på karta

2 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
1 100 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
18 860 kr/år

Välkomna till detta sommarhus som är belägen i en rogivande, lugn och grön miljö trots närhet till allt som Beddingestrand kan erbjuda, havet, restauranger mm.. Huset ligger i populära Lilla Beddinge med åkrar runt omkring och har en underbar lummig tomt att njuta av. Här finns goda förutsättningar att skapa sig en tillvaro med hög livskvalitet. Huset inrymmer på entréplan entré/hall, kök, uppdelat badrum med en duschsektion och toalett, sovrum, sovalkov, matrum med utgång till uteplats/trädgården samt vardagsrum som också har utgång till trädgården. Vindsutrymme är inrett till två små rum i fil vilket passar perfekt för de mindre då det finns en dockhuskänsla.

Huset är placerat i mitten av tomten vilket ger er möjligheten att njuta av solen i alla dess väderstreck. Här finns en jordkällare, bra med förvaring utav förråd samt en gäststuga.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Heta sommardagar tar man sig med lätthet ner till Beddingstrands sköna badstrand och inom behagligt avstånd har man tillgång till bland annat mataffär, restauranger, Bedinge golfklubb, tennisbanor och busshållplats.

Beddingestrand har mycket kommunikationer både till Trelleborg och Ystad. Det finns en cykelbana för hela denna sträckan en fantastiskt vacker tur att avnjuta en vacker sommardag. Det finns affär och restaurang i Beddingestrand. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg

Kontakta mäklaren

Jenny Ruthenberg

Bjurfors Trelleborg
Mäklare Jenny Ruthenberg, Bjurfors Trelleborg
0410-72 46 05