Rådmansgatan 16A

Centralt, Nora Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 495 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna topprenoverade villa i hjärtat av Nora, där ni nu har möjlighet att förvärva ett riktigt exklusivt boende. Beläget på en mysig skafttomt finner ni denna pärla med vy över Noras riktmärke, det vackra kyrktornet. Runt hörnet ligger Nora torg med handel och mysiga caféer samt Norasjön. Här kan ni även gå längs strandpromenader och njuta av årets alla årstider. En riktig pärla både sommar- och vintertid. Noras charmiga småstadsmiljö med ett mysigt kullerstenstorg, caféer, hamnliv och små butiker som ligger runt hörnet!

Villan är fördelad på ett plan med inredd källare. Byggnaden är renoverad 2018 med hög standard och är smart planerad med möjlighet att anpassa efter era behov. Fastigheten har genomgående vattenburen golvvärme på markplan, samt i större delen av källarplan. Fastigheten har genomgått omfattande renovering, med bland annat nya avloppstammar/VVS, el, dränering, nytt värmesystem, tilläggsisolerade väggar och tak, nya takpannor och ny papp, nya fönster, samt ny fasad. Helt enkelt bara att flytta in! Villan passar utmärkt som åretruntbostad eller fritidsbostad för dig som vill ha en hög standard och tid över till annat.

Markplanet har genomgående ekparkett och ljusa väggar med djupa fönsternischer som går att sitta i, och de nya fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Med två sovrum, ett fint helkaklat badrum samt ett rymligt, modernt kök med rustik charm. Dessutom finns även ett trevligt middagsrum som har stora inbjudande fönster. I hjärtat av huset ligger vardagsrummet som även är bostadens knutpunkt. Från vardagsrummet finns en trappa ner till källarplanet, utrustat med ett extra sovrum alternativt allrum, en rymlig tvättstuga, teknikrum, wc samt ett förråd. Inte nog med det, så finns det dessutom en härlig relaxavdelning med bastu och dusch! Källarvåningen har enhetligt klinkergolv, vitmålade väggar och vackra ljusa 3-spegeldörrar. Källarplanet har även en egen ingång om bostaden önskas delas av.

Rådmansgatan 16A ligger i Noras äldsta kvarter och uppfördes från början som verkstad för stadens glasmästeri. Nora är en gammal trästad där centrumkärnan har mestadels äldre bebyggelse vackra kullerstensgator, tidstypiska gårdar och gammaldags affärsskyltar som gör att staden klassas till en unik kulturmiljö. Här har ni även närhet till matbutiker, skolor, vårdcentral och idrottsanläggningar. Nora ligger ca 3,5 mil utanför Örebro och ca 2½ timme från Stockholm vilket gör att Nora är en populär semesterort, såväl sommar som vintertid.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
100 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
356 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
29 000 kr/år
Byggår
1939
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rådmansgatan 16A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Driftkostnad
29 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 333
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 4 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips