Lillgärdsvägen 5

Djurhamn, Värmdö Se på karta

3 700 000 kr

4 000 000 kr -8%
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
3 154 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
14 257 kr/år

Kontakta ansvarig mäklare för bokad privatvisning.

Välkommen till detta väldisponerade hus med egen båtplats 200 m bort. Här har man en direkt närhet till natur och vatten, med smidigt pendlingsavstånd in till stan.

Huset som mäter ca 103 kvm står placerat på en trädgårdstomt med fint läge. Tomten är av varierad karaktär och erbjuder stora plana gräsytor, inslag av naturtomt, fruktträd och ett ypperligt solläge. På tomten har man även lusthus, växthus, friggebod och vedbod.

Huset byggdes till 2005 och omfattas av 3 sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum och klädkammare. Framsidan av huset ramas in av en altan som ligger i härligt solläge.

Naturen i området kännetecknas av badvikar, skog och mysiga små stigar. För dig som gillar skärgård och båtliv ligger fastigheten strategiskt placerad med båtplats ca 200 m bort. En kort färd över fjärden ligget Bullandö Marina och en bit norrut ligger Grinda, tar ni båten raka vägen öst når ni Sandön och Sandhamn. Badplatser finns på flertalet ställen runt ön. På kort promenadavstånd från fastigheten ligger Djurö centrum med bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral och blomsteraffär. Längst vägen hittar ni Djurö skola med årskurs F-9 och förskolorna Djurhamns och Djurskutans förskola. Från Björkås som ligger ca 800 m bort går bussen regelbundet till Slussen, resan tar ca 1 timme med buss och ca 40 minuter med bil. Drygt 5 km från fastigheten ligger Vindö byggvaror som är en komplett bygghandel.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö