Glasbruksvägen 69

Finspångs kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
67 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
2 757 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
13 702 kr/år

Välkommen till en trevlig 1-plansvilla med källare på Glasbruksvägen 69 i Rejmyre som tillhör Finspångs kommun.
Byggrätt finnes, Enligt detaljplanen får man bygga en huvudbyggnad som är max 150 kvm i en våning med högst 4,8 byggnadshöjd samt ett uthus på max 50 kvm med en max byggnadshöjd om 2,5 meter samt inte högre än 3,0 i nock. Läs mer under beskrivning.
Rejmyre och Hävla ligger i nordöstra delen av Finspångs kommun. I området bor det cirka 1500 personer. Rejmyre är den ort utanför Finspångs tätort som har störst folkmängd och även det största samlade utbudet av service och handel. I Rejmyre finns en dagligvarubutik som är ombud för bland annat Apoteket, Systembolaget, Postnord, Svenska spel samt ATG. I samhället finns också en drivmedelsstation med självbetjäning samt en restaurang.
Glasbruket och besökare till orten har skapat förutsättningar att utveckla det som kallas Glas- och hantverksbyn med flera små verkstäder, butiker och utställningar. I glas- och hantverksbyn finns även en säsongsöppen turistbyrå.
I Rejmyre finns det två förskolor och en grundskola F-6, samt en biblioteksfilial. Särskilt boende för äldre finns på Berggården. Från Rejmyre utgår även hemtjänst och det finns en distriktssköterskemottagning.
Småorter
Det finns ett antal småorter i området, här nedanför kan du se några av dem.
Bremyra
Husby
Mullsätter
Skedevi
Åndenäs
Övre Hävla bruk

Visning enligt överenskommelse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Christoffer Rindstål

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Christoffer Rindstål, Fastighetsbyrån Norrköping
073-392 28 46
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas