Annebo 145

Hallsberg Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
3 714 m²
Energiklass
F
Driftkostnad
31 253 kr/år

Annebo passar lika bra som permanentboende med möjlighet till självförsörjning, som till ett härligt sommarboende. Huset som är på 1½-plan och innehåller 4 rum och kök byggdes åt Rättaren på Bystad fideikommiss beläget mellan Kilsmo och Svennevad.

På nedervåningen finns köket med retrodesign och riktigt skafferi, vardagsrum med utgång till tomten och ett sovrum som nu används som konstnärsataljé och kontor. På övervåning finns möblerbar hall och två sovrum med stora vindsgarderober och en liten tvättstuga.

Stor trädgård med goda möjligheter till självförsörjning av grönsaker och rotfrukter med två stora land. Många bärbuskar, rabarber, sparris och jordärtskockor finns. På fastigheten finns torparlagård och hönshus. För den intresserade kan hönsen ingå i köpet. Lagårn har påbörjad renovering, tänkt som gästhus. Takpannor finns.

Runt omkring finns stora skogsområden med gott om svamp och bär. Djur- och fågellivet är rikt och sjön Sottern för fiske finns nära, där finns ett stort fågelreservat där bland annat fiskgjuse och havsörn häckar.

Bostaden måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren